NAZZO MULDERSHOF

NAZZO MULDERSHOF Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 323 beoordelingen
27 sep 2020 om 16:27 De friet was oud. De pasta had totaal geen smaak. De kapsalon was lekker door de verse producten maar ik vond de rest echt slecht. Het bericht gaf 47 min aan voor bezorging maar we hebben langer dan een ook uur gewacht. Geen aanrader zo.
26 sep 2020 om 20:27 Wel erg jammer dat de Pindasaus niet bijgeleverd werd. Ik heb deze ook betaald. En ik verheugde me daar erg op.
26 sep 2020 om 19:55 Normaal nooit klachten. Maar nu was het eten echt niet lekker! De carpaccio had geen smaak en de pizza juiste een aparte smaak. Helaas!
24 sep 2020 om 23:40 Eindelijk weer eens een cafetaria met kwaliteit.
24 sep 2020 om 21:25 Lang gewacht op me bestelling Eten was wel lekker
23 sep 2020 om 17:54 Hele slappe pizza en weinig smaak. Leek alsof de randjes niet eens de oven in waren geweest zo slap.
22 sep 2020 om 12:11 Eten prima. Bezorging prima
20 sep 2020 om 20:24 Wat een rotzooi word hier verkocht!vieze opgebakken friet met te veel zout en slappe snacks van matige kwaliteit.eerste en gelijk laatste keer!
20 sep 2020 om 19:50 Lekkere pizza's en salade was ook erg lekker!
14 sep 2020 om 9:16 Klasse, kwaliteit was goed, erg goeie friet. En het werd binnen 30 min bezorgd, en dat op een zondag en buiten Zevenaar! Loempia's waren op maar werd netjes gebeld voor andere optie en kreeg restant geld terug. Dat gebeurt niet overal. Complimenten!
14 sep 2020 om 7:44 lekker eten, prima kwaliteit en goede service.
13 sep 2020 om 19:40 Alles was goed, geen standaard cafetaria hamburger, friet was goed en prima salade. Bezorging was z.s.m. en waar online 30 min vermeld stond was het binnen 20 min gearriveerd.